VolumeUp

Hangolódj rá és élvezd!

Esti hiánypótló Architects akkusztikus dal

2018. november 9-én jelent meg a brit Architects nyolcadik albuma, a Holly Hell. Ez egyben az első lemezük a 2016 augusztusában, bőrrákban elhunyt alapító gitáros, Tom Searle halála óta. (A Doomsday volt az utolsó dal,  amelyen Tom a halála előtt dolgozott, és amit már 2017-ben kiadtak.)

architects-holy-hell-promos-img-4955-28229.jpeg

Az új gitáros Josh Middleton (Sylosis) lett, 2019 elején pedig elindult európai turnéjuk a Beartooth és a Polaris társaságában. Az "A Wastd Hymn" akkusztikus verzióját mostanáig nem hallhattuk, de a srácok pótolták az űrt. Egyébként érdemes végighallgatni a teljes Holly Hell albumot, hiszen ahogy, Dan Searle, Tom dobos testvére mondta: "A Holy Hell lényegében a fájdalomról szól. A feldolgozásáról, arról, hogy megtanulunk együtt élni vele. A fájdalom értékkel bír, amiből tanulhatunk..."

Ez pedig az eredeti verzió:

Fotó: Independent

A bejegyzés trackback címe:

https://volumeup.blog.hu/api/trackback/id/tr3815310626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

VolumeUp Facebook

Friss topikok

VolumeUp

Online zenei és könyves magazin a rock-, metal, punk műfajok világából; hírek, lemezkritikák, koncertbeszámolók, érdekességek, könyvajánlók.

süti beállítások módosítása